Art & Crafts

ГЕНИЈАЛЕН ТРИК: Еве како најдобро да сервирате лубеница

Лубеницата е едно од најпопуларните летни освежувања. Постојат бројни начини како да ја исечете и сервирате, а овој е навистина едноставен и практичен.

Погледнете и споделете со пријателите:

Напиши коментар