Sweet Home

Генијални идеи како да ја уредите тарасата!

Нема ништо посимпатично од добро декориран дом. Дури и еден цвет ќе внесе шарм во домот, а тек па добро декорирана маса и тараса.

Не е на одмет постојано да гледаме идеи што веќе некој ги осмислил и да собираме информации како најдобро да го прилагодиме нашето расположение со амбиентот.

Погледнете и да се восхитиме малку на нечијата ангажираност.

150

243

331

430

528

a29

Напиши коментар