Sweet Home

Гламурозни спални соби кои оставаат без здив

Спалната соба е место за релаксација и потребен дневен одмор, па пред се таа треба да биде удобна и софистицирана кога станува збор за нејзиниот дизајн.

Меѓутоа, зошто да не внесете малку гламур во неа? За таа цел, ние денеска ќе ви претставиме неколку примери кои можат да се пофљалат со луксуз и гламур.

Во центарот е секако креветот кому му се посветува најмногу внимание. Кога спалната соба е дизајнирана со елементи на луксуз и гламур, таа станува еден од најинтимните делови на домот.

428-630x472

528-630x419

1223-630x419

189-630x528

928-630x419

 

 

 

Напиши коментар