Bridal

Гламурозните венчаници на Ели Сааб

Ели Сааб лансираше специјална линија Eli Saab Bridal со венчаници и модни додатоци за идните невести.

Либанскиот дизајнер, кој непрекинато одушевува со елегантни и гламурозни креации, преку црно-бела фотосесија ги претстави своите нови модни дела.

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Фустани од Ели Сааб

Напиши коментар