Убавина

Голем водич за нанесување туш на очите (Видео)

Научете ги сите техники за нанесување на туш на очите.

Од едноставен до Клеопатра look со детален и прецизен приказ и ќе добиете изглед каов одсекогаш сте посакувале.

Напиши коментар