Мода

Gucci аксесоари пролет/лето 2016

Gucci ја лансираше новата линија на неодоливи аксесори за пролет лето 2016.

Оваа колекцијата доаѓа како вистинско освежување за претстојните пролет и лето, а сите љубители на брендот можат да си дозволат барем по еден детаљ од понудата која вклучува: чанти, ранци, чевли, влечки, паричници, футроли за мобилен телефон и сл. Цените се од 280 до 1850 делари, девојки побрзајте!

Neodoljivi Gucci aksesoari za proleće i leto

Neodoljivi Gucci aksesoari za proleće i leto

Neodoljivi Gucci aksesoari za proleće i leto

Neodoljivi Gucci aksesoari za proleće i leto

Neodoljivi Gucci aksesoari za proleće i leto

 

 


Напиши коментар