← НАЗАД НА БОЗА

Habtoor Grand Resort & Spa – магијата на Дубаи

Habtoor Grand Resort & Spa – магијата на Дубаи
394 Читања

Постојат некои места каде што целата енергија преминува во чувсвто на неизмерно задоволство, кое не може да го замени ништо на светот…

Како такво, Ви го препорачуваме Habtoor Grand Resort & Spa. Местото, кое се наоѓа во Дубаи и претставува вистински извор на позитивна енергија, релаксација, посебна убавина и галантност…

Овој хотел, содржи 446 соби а модерниот екстериер го опкружува преубава вегетација. Составен е од два дела – две модерни кули. Собите се комплетно опремени, со бања, посебни тоалети, интернет приклучок, мини бар, апартман за чај или кафе… Самата атмосфера овде е создадена да Ви овозможи комплетна приватност која надополнета од брилијантната услуга ќе Ви го овозможи Вашиот најубав одмор… во секоја смисла!!!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk