Bridal

Идеални фризури за летна венчавка

Летото е идеално време за венчавка. Можете да облечете венчаница каква што саскате без да се плашите дека ќе ви биде ладно, а можете да носите и сандали. Меѓутоа и фризурата за венчавката треба да биде посебна.

Многу е важно вашата фризура да изгледа убаво и да биде нажна. Идеални се пунџите кои може да ги украсите така да изгледаат елегантно. Ако носите венчаница со гол грб, пуштете неколку прамени од косата да висат.

Ако носите класична венчаница можете да ја пуштите косата, да направите локни и ниска коњска опашка.

Исто така, една од најпосакуваните летни фризури за венчавка е и плетенката. Оваа фризура е идеална ако носите лесна, свилена венчаница.

1

2

3

4

5

 

Напиши коментар