Bridal

Идни невести, би ја скратиле ли косата за вашата свадба?

Идни невести, ќе се осмелите ли да ја скратите косата за вашата свадба? Ако сакате да експериментирате и да навлезете во животот на семејна убавица, за која многу поранешни љубови тајно сожалуваат, потсрижете се кратко.

Оваа мода при свадбените фризури освен што е практична, таа е и многу удобна.

Кратката коса за време на церемонијата е одличен избор и ќе ви помогне да останете со совршена фризура во текот на целиот ден.

Оваа фризура овозможува идеална комбинација со тиара, лента или брош.

Напиши коментар