Мода

Инспирација за стил

Модата можеш да ја купиш, но стилот не! Стилот е нешто што те представува како личност и нема ништо заедничко со следењето на последните модни тенденции. Купувањето на парчиња од најновите колекции, не значи дека ќе ти осигури и стил. Стилот е способноста од она што веќе го имаш, да направиш уникатна комбинација и секогаш да се чувствуваш добро во тоа што го носиш. Слепото следење на модните тенденции може да предизвика наместо стил да се стигне до кич ефект, а според нас нема ништо полошо од тоа. Еве неколку аутфити на луѓе со изграден стил кои ќе ни послужат како инспирација:

Напиши коментар