Sweet Home

Интересни Божиќни декорации за вашиот дом

Ѕвездата е еден од симболите на Божиќ и е навистина стилски додаток за празничната декорација. Има толку многу идеи како да ги користите ѕвездите за декорација. Освен готови од продавница, можете сами да направите убави ѕвездички. Користете различни орнаменти, од различни материјали – хартија, ткаенина, дрвени елементи. Кон декорацијата можете да додадете копчиња, камбани, гранчиња во облик на ѕвезда. Светлата во облик на ѕвезда се соодветна декорација не само за божиќните празници. Со готовите ѕвезди можете да ги украсите прозорците, ѕидовите, скалите, вратата и се разбира – ставете ја најубавата на врвот на елката! А еве и неколку фотографии кои ќе ве инспирираат!

Напиши коментар