Мода

Интересни летни комбинации

Изборот на вистинската гардероба не е ни малку едноставен процес. Замислата е едно, вкусот друго, изборот низ продавниците, сосем трето…

Стилот не се заснова на многу парчиња гардероба, брендови и модни трендови. Вистинската комбинација претставува умереност и во изборот на бои и во стилот за кој ќе се одлучите…

Комбинирањето на боите и дефинирањето на стилот, можат да бидат полн погодок доколку тоа го направите правилно… Не се сомневаме во Вашиот вкус и стил, но би сакале да Ви дадеме неколку идеи за интересни комбинации, за кои сигурно нема да погрешите…

Напиши коментар