Art & Crafts

Интересно и практично: торбичка за овошје од стара маица

Искористете го слободното време за креативност… Направете оригинална торбичка за пазарување, за која никој нема да претпостави дека е направена од, верувале или не… Вашата стара маица…

За истата да ја направите потребни Ви се:

– стара маица по Ваша желба

– ножички

– конец

– мало парче трака

– машина за шиење

Инструкциите се објаснети на следнава фотографија…

Одлучете се за оваа потребна и интересна торбичка, релаксирајте се при нејзината изработка и бидете уникатни !!!

Напиши коментар