Art & Crafts

Искористете ги стари работи: Направете маса од стар прозорец

Зарем не е убаво чувството, кога ќе направите нешто убаво, а и корисно во исто време? Кога на пример, нешто старо и искористено, го претвориме во нешто феноменално!

2-iskoristete-gi-starite-raboti-napravete-masa-od-star-prozorec-keif-mk

Овој пат, ќе ви покажеме како од стар прозорец, кој сте сакале да го фрлите, едно практично парче мебел- масичка за кафе. Во видеото кое следува, прикажан е детален процес, а идејата за вакво нешто е создадена од Лејни Ли (жената од снимката). Таа е прав експерт за „враќање во живот“ на старите работи, наместо да ги фрлиме во канта за одпадоци.

0-iskoristete-gi-starite-raboti-napravete-masa-od-star-prozorec-keif-mk

Потребно ви е:

  • Поголем стар прозорец
  • Дрво за рамка
  • Шарки
  • Четири ногарки

Како да направите вакво масиче, погледнете во видеото:

Напиши коментар