Убавина

Истакнете ја природната бујност на вашата коса со помош на крупни локни! (Туторијал)

Доколку сакте да имате природен изглед на вашата коса и крупни локни, ви нудиме едноствен туторијал како да го постигнете тој ефект. Нема ништо комплицирано, едноставно следете ги чекотире кои се прикажани во видеото и блесенте со бујноста и природниот изглед на вашата коса.

Напиши коментар