Дестинации

Источен рај за одмор

Нандана резортот на Бахамите е совршено место за одмор и уживање, ако сте со саканата личност или сами…

Дизајниран од страна на Architetch, во стилот на азијско одморалиште на плажа, Нандана се состои од 5 вили апартмани. Сите згради се конструирани од природен матерјал .

ISTOČNI RAJ ZA ODMOR

ISTOČNI RAJ ZA ODMOR

ISTOČNI RAJ ZA ODMOR

ISTOČNI RAJ ZA ODMOR

ISTOČNI RAJ ZA ODMOR

ISTOČNI RAJ ZA ODMOR

ISTOČNI RAJ ZA ODMOR

ISTOČNI RAJ ZA ODMOR

ISTOČNI RAJ ZA ODMOR

ISTOČNI RAJ ZA ODMOR

ISTOČNI RAJ ZA ODMOR

ISTOČNI RAJ ZA ODMOR

Напиши коментар