Дестинации

Изгледа како обична плажа на Јадранското море, но она што се случува кога ќе пристигнат брановите…

Оваа необична плажа се наоѓа во Хрватска, поточно во Задар. Изградена е 2005 година, а хрватски архитект бил задолжен да направи нешто посбено.

Архитектот тоа и го направил – го создал веројатно еден од најголемите инструменти на светот.

Слушнете како звучи…

Погледнете и споделете со пријателите:

Напиши коментар