Art & Crafts

Како да ги закачите вашите слики или постери, а тоа не биде класично во рамка?

Сите ние имаме слики или постери кој што ни се ептен драги и сакаме да ни бидат закачени на специјални места во домот, но не секогаш сакаме тие да бидат класично во рамка. Не дека сликите во рамка не се убави, туку некако сериозно делувааат, а и да сме искрени малку се скапички рамките.

Затоа ние најдовме некои баш кул и ептен креативни (бар за нас) решенија – како да ги закачиме сликите или постерите, а тоа да не биде во рамка и нормално да не биде тоа многу во пари.

Се што ви е потребо е да имате:

  • ножици
  • шарен салотејп
  • закачалка
  • штипки
  • конец

1 .

9-kako-da-gi-zakachite-vashite-sliki-ili-posteri-a-toa-ne-bide-klasichno-vo-ramka-nie-imame-kreativni-reshenija-za-vas-keif-mk

10-kako-da-gi-zakachite-vashite-sliki-ili-posteri-a-toa-ne-bide-klasichno-vo-ramka-nie-imame-kreativni-reshenija-za-vas-keif-mk

8-kako-da-gi-zakachite-vashite-sliki-ili-posteri-a-toa-ne-bide-klasichno-vo-ramka-nie-imame-kreativni-reshenija-za-vas-keif-mk

 

2.

3-kako-da-gi-zakachite-vashite-sliki-ili-posteri-a-toa-ne-bide-klasichno-vo-ramka-nie-imame-kreativni-reshenija-za-vas-keif-mk

4-kako-da-gi-zakachite-vashite-sliki-ili-posteri-a-toa-ne-bide-klasichno-vo-ramka-nie-imame-kreativni-reshenija-za-vas-keif-mk

2-kako-da-gi-zakachite-vashite-sliki-ili-posteri-a-toa-ne-bide-klasichno-vo-ramka-nie-imame-kreativni-reshenija-za-vas-keif-mk

3.

6-kako-da-gi-zakachite-vashite-sliki-ili-posteri-a-toa-ne-bide-klasichno-vo-ramka-nie-imame-kreativni-reshenija-za-vas-keif-mk

7-kako-da-gi-zakachite-vashite-sliki-ili-posteri-a-toa-ne-bide-klasichno-vo-ramka-nie-imame-kreativni-reshenija-za-vas-keif-mk

5-kako-da-gi-zakachite-vashite-sliki-ili-posteri-a-toa-ne-bide-klasichno-vo-ramka-nie-imame-kreativni-reshenija-za-vas-keif-mk

 

Напиши коментар