Bridal

Како да изберете чевли за големиот ден?

Веќе ви дадовме неколку совети како да изберете соодветна венчаница, според фигурата.

Сега ќе ви дадеме неколку совети како да изберте чевли за големиот ден.

За почеток, на секоја идна невеста и е јасно дека за време на нејзината свадба нема да има можност многу да седи, се ќе помине брзо неосетно и ќе треба многу време да помине на нога.  Затоа чевлите треба да се многу удобни.

Ние ве советуваме да си купите еден пар удобни чевли и да ги носите некое време по дoма, за да ги раширите. Бидете со нив на церемонијата и официјалните фотографии, но подгответе еден пар удобни и соодветни чевли со кои ќе се преобуете.

Можете да ја разгледате и опцијата за правење на чевли по нарачка, така ќе бидете сигурни дека ќе ви одговараат.

Напиши коментар