Sweet Home

Како е да се живее во куќа стара 300 години?

Оваа прекрасна куќа се наоѓа на брегот на Корвел, Велика Британија, а била изградена во далечната 1680-та година, пред повеќе од 300 години.

Куќата наречена Sweatpea Cottage оттогаш е реставрирана и реновирана, за денеска да биде совршена семејна куќичка или викендица со ентериер што нуди традиција, удобност и топлина.

Дебелите камени ѕидови кријат топла и удобна внатрешност, која се состои од дневна соба и кујна со трепезарија на приземјето и две спални соби и бања на првиот спрат.

247455-1000-1453803241-2  247355-1000-1453803241-4 247505-1000-1453803241-5 247555-1000-1453803241-6 247705-1000-1453803241-7 247655-1000-1453803241-8 247605-1000-1453803241-9

247805-1000-1453803241-3

Напиши коментар