Дестинации

Како изгледаат седиштата од прва класа на „British Airways“

Авионската компанија „British Airways“ ја предаде својата доверба на дизајското студио Forpeople, кое доби за задача да го креира изгледот на седиштата од прва класа за Boeing 787-9 Dreamliner. Резултатот е и повеќе од фасцинантен. Малиот постор е исполнет со кожни елегантни седишта, збогатени со најмодерни технолошки додатоци кои дополнително ја зголемуваат удобноста на клиентите.

Напиши коментар