Motherhood

Како ќе ви се промени животот кога ќе имате дете?

Таман кога сте помислиле дека ништо не може да биде полошо од полната пелена и непреспиената ноќ, сфаќате дека децата со себе носат еден куп на секојдневни маки и проблеми.

За среќа, ништо не е толку страшно и ненадминливо, затоа што сте свесни колкаво богатство е тоа малечко и бесно суштество.

Ако во скоро време планирате семејство или очекувате принова и сакате да знаете колку животот ќе ви се промени, подготвени сте за овие искрени илустрации:

iskreni-ilustracii-kako-zivotot-ke-vi-se-promeni-koga-ke-imate-dete-1.jpg

iskreni-ilustracii-kako-zivotot-ke-vi-se-promeni-koga-ke-imate-dete-2.jpg

iskreni-ilustracii-kako-zivotot-ke-vi-se-promeni-koga-ke-imate-dete-3.jpg

iskreni-ilustracii-kako-zivotot-ke-vi-se-promeni-koga-ke-imate-dete-4.jpg

iskreni-ilustracii-kako-zivotot-ke-vi-se-promeni-koga-ke-imate-dete-5.jpg

iskreni-ilustracii-kako-zivotot-ke-vi-se-promeni-koga-ke-imate-dete-6.jpg

iskreni-ilustracii-kako-zivotot-ke-vi-se-promeni-koga-ke-imate-dete-7.jpg

iskreni-ilustracii-kako-zivotot-ke-vi-se-promeni-koga-ke-imate-dete-8.jpg

iskreni-ilustracii-kako-zivotot-ke-vi-se-promeni-koga-ke-imate-dete-9.jpg

 

Напиши коментар