Bridal

Кажете ДА на овие необични веренички прстени

Веднаш откако ќе го кажете судбоносното „да“ вереничкиот прстен е оној кој ја краси вашата рака и кој го носите го гордост. Можеби со текот на годините ќе сакате да го смените, обновите (со што ќе ја обновите и вашата љубов), но првиот прстен е оној кој ќе го паметите и чувате цел живот.
Галеријава ја составивме со цел да ви покажеме дека покрај класичниот блескав бел дијамант постојат и дури форми и облици на веренички прстени кои ќе ве остават без здив.
Погледнете!

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 

Напиши коментар