Мода

Кој кармин ќе го изберете вие?

Црвена

Изборот е храбра дама, енергичена, сензуална, уверена дека ќе воодушеви

Виолетова или бордо

Овие силни бои се за дами кои се амбициозни, се фокусираат на остварувањето на целите, а имаат силна потреба да се биде ценети и сакани.

Природните тонови

Ви се допаѓаат предизвиците и не се плашите да преземете ризици, вие сте многу женствени, малку мистериозна, лесно заведувате и без шминка.

Мат или сјаен

Мат нијанси се знак за силната воља и љубов ,сјајна, опуштена и весела личност.

Напиши коментар