Bridal

Колекција на венчаници од Зухаир Мурад за 2017

Зухаир Мурад ги остварува стилските соништа на идните невести. Либанскиот дизајнер ја претстави својата колекција венчаници 2017, преку фотосесија на карпеста плажа со фотографот Раби Јанс.

Префинетите фустани се во традиционална бела боја. Мурад можеби не си поигра со силуетите и се задржа на класичните форми, но затоа пак започна магичен танц со кристали, бисери, мониста и цветни апликации кој резултираше со комплексни декорации.

Венчаници од Зухаир Мурад

Венчаници од Зухаир Мурад

Венчаници од Зухаир Мурад

Венчаници од Зухаир Мурад

Венчаници од Зухаир Мурад

Венчаници од Зухаир Мурад

Венчаници од Зухаир Мурад

Венчаници од Зухаир Мурад

Венчаници од Зухаир Мурад

Венчаници од Зухаир Мурад

Венчаници од Зухаир Мурад

Венчаници од Зухаир Мурад

Венчаници од Зухаир Мурад

 

Напиши коментар