Sweet Home

Куќа која ќе ве фасцинира со својата функционалност (Видео)

Секој дом почнува од добар план!

Погледнете ја внатрешноста на куќата “Idaredach”, која ќе ве фасцинира со својата функционалност.

Големата дневна соба со трепезарија и кујна е главниот адут на овој проект. Доминираат белата и посветлите бои во просторот.

Уживајте во прошетката низ внатрешноста на оваа функционална куќа:

Напиши коментар