Sweet Home

Куќа за уживање – Palm Springs

Сакате да уживате и да се опуштите? Сонувате како лежите покрај базенот, а нежното ветре ви го милува лицето?

Тогаш мора да ја видите оваа прекрасна бела куќа во Палм Спрингс, во Калифорнија.

Куќата El Portal има два ката и се наоѓа во пустински амбиент во подножјето на San Jacinto планините.

Со поглед на планините од соседните кровови, обвој калифорниски дом вибрира со енергија. Отворено небо, планински видици со своите живо бои ја прават оваа куќа вистински портал во светот на задоволството.

Боемски шик ги краси осветлените простории, инспирирајќи слобода и нагласувајќи го дизајнот на целата куќа.

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

KUĆA ZA UŽIVANJE - Palm Springs

 

Напиши коментар