Дестинации

Ла Диг – најубавиот остров на Сејшелите

Сејшелите се една од најпосакуваните туристички дестинации во светот, но како од вистински сон е помалиот остров Ла Диг кој е омилен на посетителите поради еден интересен детаљ. Најфотографираната Анс Сорс Д`Арџент која често се појавува на интернет пребарувањата за „рајска плажа“ е токму лоцирана на Ла Диг. Погледнете и уживајте барем визуелно ако не можете физички.

la dig plaza2

la dig plaza1

la dig plaza6

la dig plaza3

la dig plaza5

Напиши коментар