Дестинации

Луксузен одмор на Тајланд

Оваа прекрасна вила е сместена веднаш до Андаманското Море во Пукет, Тајланд. За да уживате во Villa Amanzi, со нејзините 800 метри квадратни луксузен модернистички ентериер и 15 метарскиот „бескраен“ базен, на вас и 11 ваши пријатели ќе ви бидат потребни од 2000 до 4500 долари од ден.

вила

вила

вила

вила

вила

вила

вила

вила

вила

вила

вила

вила

вила

вила

Напиши коментар