Sweet Home

Луксузен стан во Бугарија

Станот во Банско се протега на 350 квадратни метри и две визуелно поврзани нивоа.

Прозорите на кровот додаваат екстра природно светло што создава пријатна атмосфера.

Посебно интересен детал е каминот, вграден во сивиот преграден ѕид, кој ја дели дневната од трпезаријата.

Темните скали водат до другиот кат за посебно уживање и камин сместен во ѕид со дрвени облоги.

Горниот кат крие и главна спална соба и соба за гости, една со комбинација на жолт и зелен мебел, а другата во бело-кафени нијанси.

 

Напиши коментар