Sweet Home

Луксузна вила Bird House во Шпанија

Овој спектакуларен дом во Шпанија е дело на дизајнерот Алберто Рубио, кој му дал име Bird House…

Но како и што се очекува кога зборуваме за луксузот и за архитектурата, домот не е наменет за птици. Замислен како медитерански рај за луѓето, Bird House стои на работ на карпи, нудејќи врвен поглед на вода. Архитектурата е исто така импресивна, со криви покриви кои го отвараат ентериерот кон прекрасниот надворешен простор.

Платформите се осветлени во текот на ноќта, и така создаваат волшебна атмосвера покрај кристално чистата вода од базенот. Дефинитивно совршен амбиент за луксузна забава, каде што луксузот се појавува насекаде. Собите се многу пространи и ова е навистина дом на луксузот и софистицираноста.

LUKSUZNA VILA BIRD HOUSE U ŠPANIJI

LUKSUZNA VILA BIRD HOUSE U ŠPANIJI

LUKSUZNA VILA BIRD HOUSE U ŠPANIJI

LUKSUZNA VILA BIRD HOUSE U ŠPANIJI

LUKSUZNA VILA BIRD HOUSE U ŠPANIJI

LUKSUZNA VILA BIRD HOUSE U ŠPANIJI

Напиши коментар