Дестинации

Луксузниот хотел Palm во Дубаи

Дубаи е на пат да стане врвна дестинација за туристи со префинет вкус…

Секој од овие патници треба да се упати кон хотелот Palm, екстравагандно место со неверојатно гостопримлив персонал.

Изграден на прекрасен приватен полуостров, овој хотел е навистина луксузна оаза поставена во внатрешноста на прекрасните градини.

Со неговиот фантастичен дизајн и луксуз, овој хотел е еден од најпопуларните хотели во Дубаи. Тој постојано привлекува нови посетители со своите луксузни иновации и елементи, и веруваме дека наскоро ќе стане едно од најпопуларните места на светот.

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

 

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

EKSTRAVAGANTNI PALM HOTEL U DUBAIU

Напиши коментар