Sweet Home

Луксузниот Ohana имот

Ohana е луксузен имот кој наликува на ресорт. Дизајниран е од страна на Гај Петерсон, со цел да се оживее дизајнот осмислен од страна на сопствениците. Главната резиденција има отворена тераса со покрив и прекрасен поглед. Животниот простор на главната резиденција и куќата за гости се состои од 1000 метри квадратни. Куќата има 6 спални соби и 7 бањи. Другите погодности вклучуваат централно греење и климатизација, гаража со кружна порта, тениско игралиште, базен со апстрактен облик и спа. Убавите градини на овој имот со своето бујно зеленило и палми се креација на светски познатиот архитект Рајмонд Џунглеса.

LUKSUZNO OHANA IMANJE

LUKSUZNO OHANA IMANJE

LUKSUZNO OHANA IMANJE

LUKSUZNO OHANA IMANJE

LUKSUZNO OHANA IMANJE

LUKSUZNO OHANA IMANJE

 

Луксузниот Ohana имот

Напиши коментар