Дестинации

Maia Luxury Resort&Spa – Сејшели

Кога во името на дестинацијата ги има зборовите луксуз и спа, веднаш ви станува јасно за каква раскошна убавина се работи. И без тоа на Сејшелите се наоѓаат само сензационални ресорти. И веќе знаете дека овде добивате се што можете да посакате – тиркизни води, зеленило насекаде околу вас, безпрекорна услуга и најразлични спа процедури што ќе го направат вашиот одмор незаборавно доживување.

Напиши коментар