Новости

Мајли Сајрус ги искина панталоните сред сцена!

За премиерата на шоуто на Маја Рудолф и Мартин, „Maya and Marty“, се појавија голем број на познати личности, но Мајли Сајрус со својот настап посебно блесна.

На сцената таа имаше секси прилично разголен настап на кој ги отпеа „I’m Your Man“ и „I’m a Woman“.

Се појави во црн светкав смокинг со голема шапка и бел цвет и со своите одлични гласовни способности на заводлив начин го долови хитот од 1988-та „I’m Your Man“ за веднаш потоа да си искине панталоните и да заигра заедно со Маја Рудолф.

Заедничкиот настап ќе ве потсети дека понекогаш навистина е добро да се биде жена…

https://www.youtube.com/watch?v=nx_z9QLejsw

Напиши коментар