Sweet Home

Мала скандинавска куќа

Ова е куќата во која може мирно и спокојно да го поминете летото. Оваа мала летна куќа се наоѓа во Данска. Има неколку мали соби кои се преубаво уредени, кои даваат пријатна домашна атмосвера.

Белите соби направени од дрво се украсени со природни материјали во топли бои. Погледнете, можеби токму тука се наоѓаат идеите кои ќе го направат вашиот дом пријатно катче за убави моменти.

Напиши коментар