Bridal

Малите госпѓици и господа на вашата свадба

Постојат многу малку нешта во светот на свадбите, по забавни од малите гости. Тие се онаа слатка нота во празничната мелодија, на која секој се запира, секоја ја сака и ја осипува со внимание. Но и малите луѓе имаат потреба од добар стајлинг, не помалку од големите. Beane and Company ги претставуваат своите пролетни предлози за малите госпоѓици и господа, со кои успеваат да внесат сонце и насмевки на големиот ден. Дизајнерите се одлучиле за класични и елегантни кроеви за малите момчиња, а дамите можат да одберат од едноставните фустани за принцези.

Напиши коментар