Дестинации

Место на Јадранот кое ќе ве маѓепса

На прекрасниот брег на Јадранското море на импресивни 57 илјади квадратни метри се протега модерниот ресорт “Dubrovacki Vrtovi Sunca”, 11 километри оддалечен од прекрасниот град Дубровник.  Минималистички уреден, ресортот е опкружен со градини со богата вегетација, типично за подрачјето на Дубровник, а во склоп на ресортот се наоѓаат три надворешни базени, разновиден избор на ресторани и барови, спортски и СПА центар.

Ненаметливата елеганција и стилскиот дизајн се одлика на секоја од собите и резиденциите во Вртови Сунца. Врвниот квалитет на изработка се рефлектира во секој детаљ, а внимателно одбраните бои и материјали ја прикажуваат убавината на природата на овој дел од Јадранот.

1

2

Resort & Spa Radisson Blu Room's

Resort & Spa Radisson Blu Room's

Resort & Spa Radisson Blu Apartment's

Resort & Spa Radisson Blu Wellness

Напиши коментар