Sweet Home

Модерен дом во Уругвај

Преплавена со прекрасни и аутентични декоративни елементи, Casa La Hilaria е прав дом за одмор во Уругвај…

Куќата е дефинирана со лавиринт од зеленило кое ја окружува. Шик, но не софистицирана, едноставна, но не поедноставена, оваа куќа за одмор е прекрасна инспирација за оние кој сакаат да побегнат од редовниот градски пејсаж.

Најдобриот дел е бујната вегетација која ја окружува куќата. Широките тераси и деневната соба ви овозможуваат да поминете убаво време уживајќи, како во aмбиентот, така и во сонцето. Потполно бела со подови од мозаик дава чувство на “грчко искуство”.

Голем базен, дневна соба и убава локација за долги прошетки- тоа се елементите кои ја прават атмосверата за совршен одмор. Спалната соба е единствената соба во куќата која се наоѓа на спрат, и има најубав поглед.

MODERAN DOM U URUGVAJU

MODERAN DOM U URUGVAJU

MODERAN DOM U URUGVAJU

MODERAN DOM U URUGVAJU

MODERAN DOM U URUGVAJU

MODERAN DOM U URUGVAJU

MODERAN DOM U URUGVAJU

MODERAN DOM U URUGVAJU

MODERAN DOM U URUGVAJU

 

Напиши коментар