Sweet Home

Модерен стан од 42 квадрати кое ќе ве воодушеви!

Практичен, модерен, шик, креативно ќоше во кое ќе се заљубите!

Со оглед на тоа дека се работи за 42 квадрати и само една просторија, потребни се добри идеи и функционален мебел, а дизајнерката на ентериерот Марта Родригез баш така го опремила ова ќоше.

Квалитетно дрво доминира во просторот и дава потребен шмек и топлина. Комбинација на белите ѕидови и виолетов мебел се покажала како одлична, плакар во кој се сместени елементите од кујната е одлична идеја за гарсониери каде не треба сите детали да бидат видливи на прв поглед.

Љубителите на рустикални бањи ќе ги воодушеви дрвената када, а останатите интересни детали погледнете ги подолу:

1-moderen-stan-za-moderna-devojka-potkrovje-od-42-kvadrati-koe-kje-ve-voodushevi-keif.mk

2-moderen-stan-za-moderna-devojka-potkrovje-od-42-kvadrati-koe-kje-ve-voodushevi-keif.mk

3-moderen-stan-za-moderna-devojka-potkrovje-od-42-kvadrati-koe-kje-ve-voodushevi-keif.mk

4-moderen-stan-za-moderna-devojka-potkrovje-od-42-kvadrati-koe-kje-ve-voodushevi-keif.mk

5-moderen-stan-za-moderna-devojka-potkrovje-od-42-kvadrati-koe-kje-ve-voodushevi-keif.mk

6-moderen-stan-za-moderna-devojka-potkrovje-od-42-kvadrati-koe-kje-ve-voodushevi-keif.mk

7-moderen-stan-za-moderna-devojka-potkrovje-od-42-kvadrati-koe-kje-ve-voodushevi-keif.mk

Напиши коментар