Sweet Home

Модерен стан во Германија

Во дизајнот на ентериерот, најважна работа е да знаете како еден простор најдобро да се употреби…

Александар Зензура совршено знаел како тоа се прави, кога го почнал дизајнирањето на овој неверојатен стан.

Дневната соба, трепезаријата и кујната се во истиот простор. Освен зеленилото, нема потреба за друга боја. Бежовите нијанси изгледаат шик и модерно.

Главната спална соба мора да биде една од најспектакуларните. Високите тавани се комплетирани со неверојатни лустери, и просторот изгледа многу поголем. Меките килими, големите тераси не прават ништо друго, освен што даваат допир на луксуз и комфор. Елеганцијата продолжува во бањата.

ŠIK ENTERIJER U NEMAČKOJ

ŠIK ENTERIJER U NEMAČKOJ

ŠIK ENTERIJER U NEMAČKOJ

ŠIK ENTERIJER U NEMAČKOJ

ŠIK ENTERIJER U NEMAČKOJ

ŠIK ENTERIJER U NEMAČKOJ

ŠIK ENTERIJER U NEMAČKOJ

ŠIK ENTERIJER U NEMAČKOJ

ŠIK ENTERIJER U NEMAČKOJ

ŠIK ENTERIJER U NEMAČKOJ

Напиши коментар