Sweet Home

Модерен стан во Украина кој отрива многу идеи

Овој прекрасен стан од 300 квадрати, ќе ви открие некои навистина прекрасни идеи.

Планот бил дотогашниот ентериер да се претвори во две зони, едната да биде полна активност, а другата да биде мирна и спокојна. Активниот животен простор опфаќа трепезарија со маса за седум членови, голема дневна соба за дружење. Што е она што вам посебно ви се допаѓа?

Moderan stan u Ukraini koji otkriva lepe ideje

Moderan stan u Ukraini koji otkriva lepe ideje

Moderan stan u Ukraini koji otkriva lepe ideje

Moderan stan u Ukraini koji otkriva lepe ideje

Moderan stan u Ukraini koji otkriva lepe ideje

Moderan stan u Ukraini koji otkriva lepe ideje

Moderan stan u Ukraini koji otkriva lepe ideje

Moderan stan u Ukraini koji otkriva lepe ideje

Moderan stan u Ukraini koji otkriva lepe ideje

Напиши коментар