Мода

Модерни костими за капење

Според истражувањата купувњето на костим за капење не спаѓа во омилената активност на жените, па за да ви олесниме ќе ви ги покажеме најновите трендови,за да дознаете кавки костими за капење ќе бидат модерни ова лето.

Веселите бои и необичните кроеви се особено модерни. Модерни се костимите за капење кои ја нагласуваат женственоста и женските облини.

cool top

Summer 2012!

!

Zimmermann bikini

mara hoffman  |  Bathing Suit

loveeeee summer come!

!

MIU MIU  Floral-appliqué triangle bikini

 

Напиши коментар