Sweet Home

Најскапиот апартман во Холандија

Пред извесно време беше презентиран најскапиот апартман во Холандија.

Всушност, тоа е најскапиот апартман на оваа земја и се наоѓа во срцето на Амстердам, со  масивна рамна површина од 1.440 м2, а е во сопственост на магнатот Фон Стик.

Зградата има многу интересна форма и веќе го доби својот прекар – “Нова капија на Амстердам”. Таа ќе има околу 300 станови за изнајмување и 100 станови за продажба, како и приватна марина , со доволно простор за 45 јахти.

Najskuplji penthaus Holandije

Najskuplji penthaus Holandije

Najskuplji penthaus Holandije

Najskuplji penthaus Holandije

 

 

Напиши коментар