Cafe Del Mar

Начин на исхрана за брзо губење на телесната тежина

Диета, која ја препорачуваме е многу ефикасен начин на исхрана која ќе ви помогне за 6 дена да ја намалите 5-7 кг. Ќе изгубите од телесната тежина брзо и најважно е дека тоа ќе е сосема здраво. Тоа е принципот на здрава исхрана, а не штетнa како други диети. Пробајте го ова, докажано е од страна на Ф. Гери супер диетата

ден 1: варени компири

ден 2: зеленчук (варен, суров или барени на пареа)

ден 3: печено пилешко без кожа, со малку лимонов сок на него

ден 4: јогурт или меко свежо сирење

ден 5: риба или пилешко (може и двете)

дена 6: овошје

Ова е нашата диета која ќе го стопи вашето тело, која ќе ве направи да изгледате како холивудските ѕвезди. Една недела пауза и може да се повтори ако сакате. Заборавивме да ви кажеме дека менито може да се јаде во неограничени количини. Би било многу поефектно ако вежбате додека ја држите диетата. Важно е да се движите.

Напиши коментар