← НАЗАД НА БОЗА

Најдобрите вежби за совршено тело

Најдобрите вежби за совршено тело
645 Читања

Сите знаеме колку е голема улогата на физичката активност за добриот физички изглед. Ни една диета, ни една козметичка процедура или пак хируршка, не може да ви го даде тонусот, што го имаат луѓето кои се занимаваат со спорт. Вие можеби, со помош на диети и процедури ќе ја намалите телесната тежина, но тоа не значи дека ќе имате добро тело. Повторно ќе е тука целулитот, опуштената кожа и едноставно тоа ќе биде испиено и истоштено тело без облини.

Еве неколку едноставни, но многу ефикасни вежби, со чија помош ќе ги активирате сите мускулни групи. Само 30 минути на ден се доволни за наскоро да се радувате на секси затегнато тело.

Вежбите можете да ги правите во домашни услови. Во почетокот само по една серија од вежба и повторување од 10-15 пати. Понатака ќе го зголемите бројот на серии.

Еве како изгледа овој циклус:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk