Art & Crafts

Најлесен начин да исецкате кромид (Видео)

Интересен трик за сите оние кои обожаваат своето слободно време да го минуваат во кујна…

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

Напиши коментар