Мода

Најмодерни додатоци за оваа зима се…

Ова сезона модата дозволува да ви биде топло и удобно а во исто време да сте и модерни. Подолу се наведени додатоците кои ќе го направат вашиот стил на облекување супер модерен:

 1 – Беж чевли до глуждовите од брусена кожа и високи потпетици

2 – Чанта од оригинал или имитација на змиска или крокодилска кожа

3 –  Кожен тенок ремен

4 –  Плетен шал

5 – Крзнени слушалки

6 – Плетена капа

7 – Кожна чанта за документи

8 – Кожни ракавици  со отпечатена  шара  на  животинска кожа

Напиши коментар