Art & Crafts

Нaправете сами: декоративна корпа од јаже

Начинот на изработка е многу едноставен, а резултатот е фантастичен.

1-nparavi-sam-dekorativna-i-korisna-korpa-od-jazhe-keif.mk

Потребно е:

  • 1 јаже
  • лепак
  • 1 кофа
  • боја
  • хартија

Изработка:

https://www.youtube.com/watch?v=O8JL27Di6c0

Напиши коментар