Art & Crafts

Направете сами: Интересни Новогодишни украси

Правењето на интересни новогодишни украси никогаш не било полесно. Наместо да ги трошите парите на веќе изработени лампиони, засукајте ги ракавите и обидете се да направите нешто уникатно.

Освен тоа што ќе ја покажете својата креативност, децата ќе бидат пресреќни со идејата да ви помогнат во украсувањето. Еве неколку идеи:

1.Лампиони со туш и светки

2.Ѕвезда од хартија

3.Пет идеи за лампиони од стиропор

4.Елка од хартија

 

5.Уникатен лампион од ткаенина

Напиши коментар